gör karriär hos oss

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med hungriga, kompetenta och driftiga personer som har intresse för att arbeta hos oss. Om du har utbildning eller erfarenheter inom polymer- eller plastbranschen är vi särskilt intresserade av att komma i kontakt med dig. Även om vi för tillfället inte har några lediga tjänster, får du gärna skicka oss ditt CV och ett personligt brev med vilken typ av tjänst du har intresse av.

Just nu söker vi flertalet nya medarbetare. Vi gör löpande urval och intervjuer – skicka in din ansökan snarast!

automationstekniker 

Vi söker dig som kan automationsteknik och som tar oss ännu längre när det gäller effektivitet och arbetsmiljö. Vi vill att robotarna ska arbeta på bästa sätt tillsammans med våra gröna formsprutningsmaskiner. Arbetstiden är heltid, dagtid. Intresserad? Skicka snarast in din skriftliga ansökan till emma.s.greek@stebro.se – vi gör löpande urval. Vid frågor, kontakta Emma Stenberg Greek, tel. 0371-58 32 31

verktygsmakare

Reparation, ändringar och underhåll av formverktyg, tillverkning av robotfixturer, mätfixturer m.m. Kunskaper inom Solid Works och Edge Cam är meriterande. Du kommer att arbeta med CNC-fräs, gnist, svarv, planslip m.m. Även du som är teknisk och vill lära dig yrket är välkommen att söka. Arbetstiden är heltid, dagtid. Intresserad? Skicka snarast in din skriftliga ansökan till emma.s.greek@stebro.se – vi gör löpande urval. Vid frågor, kontakta Emma Stenberg Greek, tel. 0371-58 32 31

ställare/formsprutare 

Verktygsbyten, processoptimering, robotprogrammering, provkörningar av nya verktyg m.m. Erfarenhet inom branschen eller av liknande arbetsuppgifter, men även du som är teknisk och vill lära dig yrket är välkommen att söka. Arbetstiden är heltid, dagtid, ev. 2-skift på sikt. Intresserad? Skicka snarast in din skriftliga ansökan till emma.s.greek@stebro.se – vi gör löpande urval. Vid frågor, kontakta Emma Stenberg Greek, tel. 0371-58 32 31

våra medarbetare är viktiga

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs, som vi är mycket måna om.

Stebro är en trygg arbetsplats som både stimulerar och utmanar dig som anställd att utvecklas i din yrkesroll, var i företaget du än befinner dig. Vi satsar på kontinuerlig kompetensutveckling för att alla ska ha möjligheten att växa som individer och med sina arbetsuppgifter.

Läs mer om vårt företag på ”Om Stebro”.

vår ort och region

Stebro ligger i Broaryd som är ett mindre bysamhälle med ungefär 300 invånare i Gislaveds kommun i västra Småland, på gränsen till Halland.

Broaryd är en naturskön industri- och bostadsort som ligger i ett landskap med rika natur- och kulturvärden. Orten upplevs av de boende som en lugn och trygg plats att leva på. Sammanhållningen mellan Broarydsborna är stark och huspriserna är låga. I Broaryd finns några villaområden och lediga tomter för den som vill bygga nytt. Det finns också ett antal lägenheter, flera med egen uteplats.

Om du har barn så är Broaryd en perfekt plats för dig och din familj. Här finns förskola för de mindre barnen och skola från förskoleklass till årskurs 6. Allt är nära och tryggt för barnen.

Broaryd ligger på pendlingsavstånd från till exempel Gislaved, Smålandsstenar, Hyltebruk, Fegen och Ätran. Halmstad och Varberg vid västkusten ligger endast en timme bort med bil. Det finns bussförbindelser från andra orter i Gislaveds kommun.

Förutom närheten till bad, fiske och natur finns det i Broaryd fotbollsplan, elljusspår och tennisbana samt några föreningar med varierande aktiviteter. Biblioteket lockar läsare i olika åldrar och skolans lokaler används även för andra verksamheter som skytte och gymnastik.

I Gislaveds kommun och i grannkommunerna finns en rad större och mindre turistmål med Isaberg Mountain Resort, High Chaparral, Store mosse och Vandalorum.

Broaryd-Burseryds näringslivsförening är en aktiv förening som arbetar med att utveckla näringslivet i bygden. I området finns ett stort antal mindre och större företag.

Mer information finns också på www.livinggislaved.se för dig som funderar på att flytta hit.

Läs mer om vad vi gör på Stebro